Ellebæk Kranio-Sakral Terapi - En blid behandlingsform med stor effekt!
Jeg hedder Lene Christiansen og er 36 år. Da min datter var spæd, led hun af kolik i de første fem måneder, og i denne forbindelse fik hun rigtig god hjælp med behandlinger i Kranio-Sakral Terapi.
 
Jeg har igennem 12 år arbejdet i staten, men har i en del år haft et brændende ønske om at uddanne mig til Kranio-Sakral terapeut. Mit ønske er gået i opfyldelse og jeg startede op på basisuddannelsen i februar 2012 hos Alfa Living v/ Britta Hansen i Haslev.
 


Jeg har taget følgende kurser og uddannelse:


  •  Meridianlære, akkupressur og behandlingsteknikker

  • Alfa KST

  • Kursus i hofte-, bækken- og knæproblematikker fra Muskelterapeut uddannelsen

  • Kursus i "Verdens bedste nakkemassage"


  • Workshop hos StinaMaria af 7 gange 3 timer, med henblik på at skabe et godt og solidt fundament for min virksomhed, samt at støtte udviklingen i mine behandlinger. StinaMaria har været med til at styrke min medfødte clairvoyante evne . Det betyder, at jeg undervejs i behandlingerne kan få beskeder og billeder, som kan medvirke til at  gøre behandlingen unik. Jeg formidler gerne budskaberne undervejs.

  • Jeg har d. 3.juni 2012 afsluttede jeg basisuddannelsen til Kranio-Sakral Terapeut med bestået prøve. Basisuddannelsen består af modulerne KST I (ryg/lænd & nakke), KST II (kraniet), KST III (kæbe & ansigt) samt KST Børn I og opfølgning.  •  D. 12. marts 2015 blev jeg færdig udlært Kranio Sakral Terapeut (med basis og advanced udd.) og kan nu kalde mig examineret Kranio Sakral Terapeut.

  • D. 16. september 2017 sluttede 1 års uddannelse og jeg blev examineret Energy Master Practitioner. 
Jeg er medlem og forsikret igennem SAB (Sammenslutningen af Alternative Behandlere).

Jeg er medlem i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter: www.kstforeningen.dk.Udover arbejdet i klinikken i Egebjerg og i Holbæk, så tager jeg en gang om måneden til Bostedet Annexgaarden, der er beliggende i Tømmerup, hvor hele dagen er sat af til behandlinger af beboer og personale. Annexgaarden er et dejligt sted og det er spændende, at få lov til at gøre en forskel her også!

http://www.annexgaarden.net/

 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint