Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

                 En blid behandlingsform med stor effekt!                        

Hvad er Kranio-Sakral Terapi (KST) ?

Kranio-Sakral Terapi er en blid, behagelig og unik behandlingsform, som støtter kroppens evne til at helbrede sig selv. Kranio-Sakral Terapi styrker immunforsvaret, giver vitaliteten et løft og øger dit velbefindende.

Kroppen arbejder hele tiden på at helbrede sig selv. Synlige eksempler er, når vi har et sår som i løbet af nogle dage heles, eller når vi får en virus, og der ikke er andet at gøre end at gå i seng og sove. Men faktisk er det en proces, der foregår hele tiden. Kroppen prøver at forblive så rask som muligt med de betingelser vi giver den og det er ofte ikke nogen nem opgave. Derfor er det vigtigt, at give kroppen de bedste betingelser for at kunne holde sig sund og rask gennem sunde livsvaner: Nok søvn og hvile, sund mad og drikke, ordentlige arbejdsstillinger, motion samt begrænset stress.

Til tider kan der være brug for at give kroppen en hjælpende hånd og det er så her at Kranio-Sakral Terapien kommer ind i billedet. Kranio-Sakral Terapi giver en dybdegående virkning på krop og sind.

Kranio-Sakral Terapi bruges i mange sammenhæng: f.eks. i forbindelse med skader, piskesmæld, fysiske overbelastninger, smerter i ryg/skulder/nakke, hovedpine, migræne, stress, depression, indlæringsvanskeligheder, søvnbesvær, nedsat bevægelse i led, spædbarnskolik, kronisk træthedssyndrom (fibromyalgi), menstruationssmerter/kvalme,ADHD og andre psykiske diagnoser

m.m. – og ikke mindst i forbindelse med egenomsorg.

Kranio-Sakral Terapi sænker kroppens stressniveau. Stress er hyppig årsag til, at kroppen ikke fungerer optimalt. Stress påvirker de centrale hjernecentre, der styrer både krop og psyke. Når stressniveauet bliver for højt, går det ud over kroppens funktioner. Så taler man om negativ stress, som bl.a. kan forårsage:

  • Hovedpine
  • Søvnløshed
  • Koncentrationsbesvær
  • Svimmelhed
  • Forhøjet blodtryk
  • Skæren tænder
  • Menstruationssmerter
  • Nedsat lyst til sex.

Kranio-Sakral Terapi er yderst velegnet til at sænke kroppens stressniveau og derved løsne op for eller helt fjerne ovenstående problemer.

Hvordan foregår en behandling i KST ?

Kranio-Sakral Terapi er en blid og meget effektiv behandlingsform, hvor der arbejdes med berøring og blide tryk på kroppen. Der arbejdes primært med teknikker på hovedet samt langs rygsøjlen, på korsben og haleben.Ved behandlingen mærkes og påvirkes cerebrospinalvæskens flow i kroppen. Behandlingen foregår på briks, hvor klienten er iført sit tøj. Under behandlingen vil man opleve en meget afslappet tilstand. Efter en behandling kan man i nogle tilfælde opleve kortvarige og ubetydelig symptomer som træthed, prikken i kroppen og lignende. Dette er en naturlig reaktion på, at kroppen arbejder mod sit naturlige udgangspunkt og derved udskiller affaldsstoffer.

En del vil mærke en positiv virkning efter den første behandling, andre behøver flere behandlinger før virkningen indtræder. Det er kroppen der bestemmer, hvad den har brug for at arbejde med og hvad der skal til for, at den opnår sin naturlige balance. Tidshorisonten for ændringer kan derfor godt variere en del.

Det er realistisk at regne med mindst 3 behandlinger, hvis der er noget specifikt du ønsker behandlet. Hvis symptomerne skyldes en belastning som kroppen fortsat udsættes for, kan det være nødvendigt at modtage behandlinger med jævne mellemrum.

Alfa Terapi

Vil du leve dit liv, uden at være styret af uhensigtsmæssige overbevisninger og tankemønstrer?

Alfa Terapi er en ny behandlingsform, som er baseret på de nyeste forskningsresultater fra Bruce H Lipton, som viser at cellerne i kroppen lagrer hukommelse. Det er almen kendt at få bearbejdet psyken proffesionelt, når man oplever kriser, traumer, sorg eller andet i sit liv, men kroppen er ofte overset.

Denne viden giver rigtig god mening og forklarer hvorfor man nogle gange i forskellige situationer oplever, at kroppen til stadighed reagerer uhensigtsmæssigt på en situationen eller hændelse, som minder om en tidligere hændelse.

Men nu er det muligt med Alfa Terapi at arbejde med kroppens cellehukommelse på 3 plan, nemlig det psykiske, det mentale og det fysiske plan. Alfa Terapi kan bruges til at ændre uhensigtsmæssige overbevisninger eller tankemønstrer ved f.eks. overvægt, rygning, angst, eksamensskræk, neglebidning, afhængighed, ønske om sundere kropsvægt eller andet…

Alfa Terapi er en blid og effektfuld behandlingsform, som afbalancerer kroppen og sindet.

En behandling koster kr. 450, man skal dog påregne 3 behandlinger, for at få det bedste varige resultat.

Ellebæk Kranio-Sakral Terapi Cvr.nr. 35693033

v/ Lene Christiansen

Tlf. 29258333